Τιμές & Προσφορές Κρυολιπόλυσης: Μία συνεδρία ισούται με 2 ή περισσότερες!

Διαβάζοντας για την καινοτόμα τεχνολογία και τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης, πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για μία πολύ ακριβή μέθοδο. Η κρυολιπόλυση όμως δεν είναι μία θεραπεία για λίγους. Το αντίθετο! Στην CoolClinic, έχουμε επενδύσει στην τελευταίας τεχνολογίας συσκευή κρυολιπόλυσης 360° και κατέχουμε όλη την απαραίτητη γνώση και εξειδίκευση, ώστε να προσφέρουμε τη θεραπεία σε προσιτή τιμή εξασφαλίζοντας το μέγιστο και βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μάξιμουμ αποτέλεσμα σε μία συνεδρία

Με την κρυολιπόλυση 360° μπορούμε να εξαλείψουμε την περιοχή του τοπικού πάχους σε μία μόνο συνεδρία, σε αντίθεση με άλλες κρυολιπολύσεις που απαιτούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες αυξάνοντας έτσι το συνολικό κόστος θεραπείας. Μάλιστα, χάρη στο καινοτόμο σύστημα Surrounded Cooling Method 360°, ψύχουμε μεγαλύτερο όγκο λίπους, καθώς ο μηχανισμός ψύξης λειτουργεί σφαιρικά και ψύχει τον λιπώδη ιστό από διαφορετικές κατευθύνσεις, κρυσταλλοποιώντας μεγαλύτερο αριθμό λιποκυττάρων και επιτυγχάνοντας μείωση του τοπικού λίπους σε ποσοστό έως 45%.

Κρυολιπόλυση δύο περιοχών ταυτόχρονα

Την ίδια στιγμή, το μεγάλο ατού της διπλής κεφαλής της κρυολιπόλυσης CoolClinic 360° συνεπάγεται διπλάσια ταχύτητα αφού μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε τη θεραπεία σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας έτσι διπλή θεραπεία στον μισό χρόνο! Η εξοικονόμηση χρόνου συνεπάγεται και οικονομικό όφελος, αφού το κόστος της κρυολιπόλυσης δεν καθορίζεται από την έκταση ή τον όγκο λίπους της περιοχής θεραπείας, αλλά από τον χρόνο δέσμευσης του μηχανήματος.

Εξατομικευμένη θεραπεία σχεδιασμένη από ιατρό

Γνωρίζοντας ότι καθοριστικός παράγοντας για να επιτευχθεί το μάξιμουμ αποτέλεσμα είναι η επιλογή του κατάλληλου υποψηφίου, η μελέτη του σώματος και ο σωστός σχεδιασμός της θεραπείας, στην CoolClinic η κρυολιπόλυση σχεδιάζεται και εφαρμόζεται αποκλειστικά από ιατρό. Η μέθοδος δεν εφαρμόζεται εάν δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα φέρει αποτέλεσμα. Ο ιατρός επιλέγει τις κατάλληλες κεφαλές και σχεδιάζει τα σημεία και τον τρόπο τοποθέτησής τους ώστε να επιτύχει το μέγιστο αποτέλεσμα με μία συνεδρία.

Περισσότερα λεπτά θεραπείας σε τιμή έκπληξη!

Η διπλή κεφαλή της κρυολιπόλυσης 360° σας επιτρέπει ουσιαστικά να αντιμετωπίζετε το τοπικό πάχος σε δύο περιοχές του σώματος, πληρώνοντας μόνο για τη μία, αφού οι δύο κεφαλές λειτουργούν ταυτόχρονα στο διάστημα της μιας ώρας! Επιπλέον όμως, στα ιατρεία CoolClinic ανακοινώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα εξαιρετικές προσφορές που καθιστούν την κρυολιπόλυση μία ακόμα πιο προσιτή θεραπεία. Ειδικά εάν σας απασχολούν αρκετά σημεία τοπικού πάχους, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευθείτε μία τέτοια προσφορά που σας δίνει περισσότερα λεπτά θεραπείας σε χαμηλότερο κόστος για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

#coolclinic

CONTACT

📍 Λαρίσης 33, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523 | Κλινική "The Antiagers"
(δίπλα στο Μετρό Στάση "ΠΑΝΟΡΜΟΥ")

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, 15451 | Κλινική "The Antiagers"
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)
Ε: [email protected]

Crafted with care by HUMBLE
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ