Κρυολιπόλυση: Μαρτυρίες ασθενών, αποτελέσματα & εμπειρίες

Η μοναδική θεραπεία με 92% ποσοστό ικανοποίησης

Η αυθεντική κρυολιπόλυση 360° είναι μία θεραπεία με δείκτη ικανοποίησης που ξεπερνά το 92%. Και όχι τυχαία! Είναι μία επαναστατική μέθοδος που ήρθε για να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, αφού δίνει οριστικό τέλος στα τοπικά παχάκια με ανώδυνο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

Η μέθοδος που έχει πείσει και τους πιο δύσπιστους

Ακόμα και όσοι αντιμετωπίζουν αρχικά με δυσπιστία την αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης, μένουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και συστήνουν τη μέθοδο ανεπιφύλακτα, όπως ο κ. Νίκος που ξεκίνησε διστακτικά για τη θεραπεία της κρυολιπόλυσης αλλά τελικά έγινε ένας από τους πιο ένθερμους οπαδούς της και καλεί όσους το σκέφτονται, να τη δοκιμάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη!

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στην αρχή ήμουν διστακτικός για το αν θα έχει αποτελέσματα. Έψαξα, βρήκα την κλινική. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ήταν αναίμακτη διαδικασία. Δεν πόνεσα καθόλου. Οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν και με περιποιήθηκαν πάρα πολύ. Άψογη συνεργασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα αποτελέσματα εμφανή από την πρώτη βδομάδα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ελάτε να δοκιμάσετε τη μέθοδο. Είναι καταπληκτική!», δηλώνει με ένα μεγάλο χαμόγελο ο κ. Νίκος.

Ένα αποτελεσματικό lunch-time treatment

Το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούν όσοι θέλουν να εξαλείψουν σημεία τοπικού λίπους που αντιστέκονται στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση, χωρίς όμως να μπουν σε αίθουσα χειρουργείου. Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης αποτελεί ένα απολαυστικό “lunch time treatment” που εφαρμόζεται στον χώρο του ιατρείου και μέσα σε διάστημα μιας ώρας μπορεί να επιτύχει μείωση του τοπικού στρώματος λίπους έως 45%!

«Είναι η τρίτη συνεδρία μου, γιατί πάντα είχα πολύ λίπος στην περιφέρεια της μέσης, αν και τρέχω πάντα 45 λεπτά κάθε πρωί και τρώω υγιεινά. Γι’ αυτό και έκανα κρυολιπόλυση σε όλα τα σημεία για να εξαφανίσω το λίπος από την περιοχή και είμαι σούπερ-σούπερ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είναι τόσο όμορφο το αποτέλεσμα, που ούτε που το είχα φανταστεί!», δηλώνει ενθουσιασμένος ένας ακόμα ασθενής μας.

Μία εμπειρία που θέλετε να τη ζήσετε

Το μεγάλο πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ότι πρόκειται για μία ανώδυνη και αναίμακτη διαδικασία. Όση ώρα οι κεφαλές του μηχανήματος ψύχουν την περιοχή του τοπικού πάχους, δεν νιώθετε την παραμικρή ενόχληση. Η περιοχή μουδιάζει πολύ γρήγορα από το κρύο κι εσείς μπορείτε άνετα να χαλαρώσετε, να σερφάρετε στο κινητό σας, να παρακολουθήσετε κάποια ταινία στην τηλεόραση, να διαβάσετε το βιβλίο σας ή ακόμα και να εργαστείτε στο λάπτοπ σας!

Αρκετοί είναι εκείνοι μάλιστα που βρίσκουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη θεραπεία της κρυολιπόλυσης με κάποια άλλη αισθητική θεραπεία, όπως για παράδειγμα μία ανανέωση προσώπου με Fractional Laser ή με μία δροσιστική μάσκα υδρογέλης, ενώ αρκετοί εκμεταλλεύονται τον ίδιο χρόνο για μία συνεδρία Laser αποτρίχωσης!

Κατάλληλη μέθοδος για κάθε περιοχή τοπικού πάχους

Η κρυολιπόλυση είναι εγκεκριμένη μέθοδος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους στα μπράτσα, το στομάχι, την κοιλιά, την πλάτη, τους μηρούς (εσωτερική και εξωτερική πλευρά), τα γόνατα, το διπλοσάγονο, καθώς και τη γυναικομαστία στους άνδρες. Αρκεί μία ώρα ψύξης της περιοχής στους -9 βαθμούς Κελσίου για να χαθούν πολλοί πόντοι και να αποκατασταθεί η αρμονία στο σχήμα του σώματός σας.

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

#coolclinic

CONTACT

📍 Λαρίσης 33, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523 | Κλινική "The Antiagers"
(δίπλα στο Μετρό Στάση "ΠΑΝΟΡΜΟΥ")

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, 15451 | Κλινική "The Antiagers"
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)
Ε: [email protected]

Crafted with care by HUMBLE
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ