CoolSculpting ή CoolClinic 360°: Οι δύο κορυφαίες τεχνολογίες κρυολιπόλυσης

Στο crash-test ανάμεσα στις κορυφαίες τεχνολογίες κρυολιπόλυσης, μία είναι αυτή που υπερέχει ξεκάθαρα. Αν βρίσκεστε λοιπόν μπροστά στο δίλημμα CoolSculpting ή CoolClinic 360°, διαβάστε τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό σύγκρισης ώστε να κάνετε την επιλογή που θα σας προσφέρει το μάξιμουμ αποτέλεσμα, σε μία συνεδρία και σε προσιτό κόστος.

Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης

Η κρυολιπόλυση αποτελεί τη μοναδική μέθοδο που μπορεί να προσφέρει μόνιμη καταπολέμηση του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο. Η τεχνολογία αναπτύχθηκε από Αμερικανούς Καθηγητές Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων είναι το ψύχος. Όταν τα λιποκύτταρα εκτεθούν σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κρυσταλλοποιούνται και διεγείρεται η φυσιολογική αποβολή τους από τον οργανισμό, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι ιστοί. Καθώς μειώνεται ο συνολικός αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή του τοπικού πάχους, το σχήμα του σώματος σμιλεύεται και γίνεται πιο αρμονικό για πάντα!

Ωστόσο, αν και όλες οι συσκευές κρυολιπόλυσης έχουν αναπτυχθεί πάνω στην ίδια θεωρία, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη συσκευών με πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική δράση. Πλέον, ο μηχανισμός ψύξης που διαθέτει η κάθε συσκευή, παίζει σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με το CoolSculpting και άλλες συσκευές κρυολιπόλυσης που συγκρατούν την περιοχή του τοπικού πάχους μέσα στις κεφαλές τους και την ψύχουν μόνο πλευρικά, το CoolClinic 360° διαθέτει την αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία 360° Surround Cooling Method που ψύχει το τοπικό πάχος σφαιρικά από όλες τις κατευθύνσεις. Ο προηγμένος αυτός μηχανισμός ψύξης επιτρέπει την κρυσταλλοποίηση και την αποβολή μεγαλύτερου αριθμού λιποκυττάρων, καθώς και πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Μάξιμουμ αποτέλεσμα με μία συνεδρία

Επιπλέον, οι εξελιγμένες κεφαλές της κρυολιπόλυσης CoolClinic 360° προσφέρουν 20% πιο δυνατή αναρρόφηση, 30% ταχύτερη ψύξη και 18,1% μεγαλύτερη κάλυψη του όγκου λίπους, εξασφαλίζοντας θεαματικό αποτέλεσμα με μία συνεδρία. Σε αντίθεση με την κρυολιπόλυση CoolSculpting που μπορεί να προσφέρει 20-25% μείωση του τοπικού πάχους με μία συνεδρία, η κρυολιπόλυση CoolClinic 360° μειώνει το τοπικό στρώμα λίπους κατά 25-45%, διορθώνοντας οριστικά το σχήμα του σώματος και αποκαθιστώντας τις συμμετρικές αναλογίες του. Τη στιγμή που με το CoolSculpting απαιτείται συχνά μία δεύτερη – ή ακόμα και μία τρίτη – συνεδρία στην ίδια περιοχή προκειμένου να εξαλειφθεί ολοκληρωτικά το τοπικό πάχος, με την κρυολιπόλυση CoolClinic 360° μία συνεδρία είναι αρκετή στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Μόνο αν υπάρχει υπερβολικός όγκος λίπους, μπορεί να συστηθεί δεύτερη συνεδρία.

Δύο κεφαλές για πιο γρήγορη θεραπεία

Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν, μία ακόμη σημαντική παράμετρος που καθορίζει το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης, είναι η διάρκεια της θεραπείας. Ο χρόνος της συνεδρίας θα πρέπει να είναι αυστηρά 60 λεπτά. Αυτός είναι ο απαραίτητος χρόνος για να κρυσταλλοποιηθούν σωστά οι μεμβράνες των λιποκυττάρων και να καταστραφούν τα λιποκύτταρα. Προσοχή: αυτός ο χρόνος δεν μπορεί να είναι τμηματικός. Δεν πρέπει δηλαδή να εμπιστεύεστε μεθόδους κρυολιπόλυσης με πολλαπλές συνεδρίες των 20-30 λεπτών, πιστεύοντας ότι η ψύξη θα δράσει αθροιστικά. Στις κορυφαίες μεθόδους κρυολιπόλυσης CoolSculpting και CoolClinic 360°, η διάρκεια της θεραπείας είναι πάντα μία ώρα ώστε η ψύξη να δράσει αποτελεσματικά. Επιπλέον, στο τέλος της θεραπείας, πραγματοποιείται έντονο μασάζ στην περιοχή, ώστε να διασπαστούν οι μεμβράνες των λιποκυττάρων και να απελευθερωθεί το λίπος, το οποίο μέσα στο επόμενο διάστημα αποβάλλεται από τον οργανισμό με φυσιολογικό τρόπο.

Παρά το γεγονός όμως ότι η θεραπεία της κρυολιπόλυσης δεν είναι μία πολύωρη διαδικασία, στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται η χρήση δύο κεφαλών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα: μία σε κάθε πλευρά του σώματος (π.χ. ψωμάκια, πλαϊνά μέσης, μπράτσα, γόνατα, κτλ). Η κρυολιπόλυση CoolSculpting, όπως και οι περισσότερες άλλες κρυολιπολύσεις, λειτουργούν με μία μόνο κεφαλή. Συνεπώς, μία θεραπεία στα ψωμάκια ή τα πλαϊνά της μέσης χρειάζεται δύο ώρες εφαρμογής για να ολοκληρωθεί. Αντιθέτως, η κρυολιπόλυση CoolClinic 360° υπερέχει και σε αυτό το σημείο, καθώς διαθέτει τεχνολογία ταυτόχρονης διπλής εφαρμογής. Η CoolClinic 360° λειτουργεί με δύο κεφαλές που της δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει δύο περιοχές τοπικού πάχους ταυτόχρονα, μειώνοντας έτσι τον χρόνο στο μισό!

Ταχύτερη θεραπεία, χαμηλότερο κόστος

Η εξοικονόμηση χρόνου συνεπάγεται και εξοικονόμηση χρήματος, αφού το κόστος της κρυολιπόλυσης δεν καθορίζεται από την έκταση ή τον όγκο λίπους της περιοχής θεραπείας, αλλά από τον χρόνο δέσμευσης του μηχανήματος. Με την κρυολιπόλυση CoolClinic 360°, το κόστος της θεραπείας είναι χαμηλότερο σε σχέση με την κρυολιπόλυση CoolSculpting, καθώς η δυνατότητα ταυτόχρονης λειτουργίας των δύο κεφαλών της επιτρέπει πιο γρήγορη θεραπεία.

Επιπλέον, η πιο ενισχυμένη δράση των κεφαλών του συστήματος CoolClinic 360° και ο πατενταρισμένος μηχανισμός ψύξης 360 μοιρών της περιοχής τοπικού πάχους προσφέρει πιο αυξημένο ποσοστό μείωσης του στρώματος λίπους, εξασφαλίζοντας έτσι μάξιμουμ αποτέλεσμα με μία συνεδρία και αποφεύγοντας την ανάγκη – καθώς και το κόστος – μιας δεύτερης συνεδρίας.

CoolSculpting VS CoolClinic 360: Σημειώσατε 2!

Συνοπτικά, η κρυολιπόλυση CoolClinic 360° αποτελεί μία πιο σύγχρονη έκδοση κρυολιπόλυσης και υπερέχει του CoolSculpting τόσο σε επίπεδο αποτελέσματος, όσο και σε επίπεδο ταχύτητας και κόστους. Μπορεί να προσφέρει σχεδόν διπλάσιο αποτέλεσμα με μία συνεδρία, και πιο συγκεκριμένα μείωση του τοπικού πάχους κατά 45% έναντι 25% του CoolSculpting, χάρη στην πιο ενισχυμένη δράση των κεφαλών της. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα ταυτόχρονης εφαρμογής δύο κεφαλών, η κρυολιπόλυση CoolClinic 360° μειώνει τον χρόνο θεραπείας στο μισό καθιστώντας τη συνεδρία της κρυολιπόλυσης ένα γρήγορο “lunch-time treatment” που μπορεί εύκολα να προγραμματιστεί στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς. Η επιλογή της κρυολιπόλυσης CoolClinic 360° διατηρεί και το κόστος της θεραπείας πιο χαμηλά, αφού η ταχύτητα της θεραπείας έχει αντίκτυπο και στην τιμή της.

Η κρυολιπόλυση CoolClinic 360° αποτελεί την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους με τη βοήθεια του ψύχους, καθώς τηρεί όλες τις παραμέτρους που διασφαλίζουν την αποτελεσματική δράση, την ταχύτητα, την ασφάλεια και το προσιτό κόστος αυτής της επαναστατικής θεραπείας, η οποία σας επιτρέπει να σμιλεύσετε το σώμα σας χωρίς πόνο, χωρίς σημάδια, χωρίς παρενέργειες, και να χάσετε πόντους ακριβώς από τα σημεία όπου το έχετε ανάγκη. Είναι η κατάλληλη μέθοδος για να καταπολεμήσετε το τοπικό πάχος σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος (μπράτσα, bra fat, στομάχι, κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, μηροί, γόνατα, banana roll, γυναικομαστία), αλλά και του προσώπου (διπλοσάγονο). Μέσα σε μία ώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από ό,τι περισσεύει και αντιστέκεται στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση, αλλά και από ό,τι… βαραίνει την αυτοπεποίθησή σας!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

#coolclinic

CONTACT

📍 Λαρίσης 33, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523 | Κλινική "The Antiagers"
(δίπλα στο Μετρό Στάση "ΠΑΝΟΡΜΟΥ")

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, 15451 | Κλινική "The Antiagers"
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)
Ε: [email protected]

Crafted with care by HUMBLE
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ