Κρυολιπόλυση Αθήνα: Ποια είναι η καλύτερη κλινική;

Αν έχετε πάρει την απόφαση να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος με τη μέθοδο της κρυολιπόλυσης, τότε το επόμενο πολύ σημαντικό βήμα είναι να κάνετε τη σωστή επιλογή του μηχανήματος και της κλινικής που θα εμπιστευθείτε για τη θεραπεία σας. Θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι όλες οι συσκευές κρυολιπόλυσης ίδιες, ενώ καθοριστικό ρόλο για το αποτέλεσμα παίζει ο σχεδιασμός και η εφαρμογή της θεραπείας να γίνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρό.

Στα ιατρεία CoolClinic στην Αθήνα (Ψυχικό & Αμπελόκηποι), εφαρμόζουμε την πιο προηγμένη μέθοδο κρυολιπόλυσης με την πατενταρισμένη τεχνολογία 360° Surround Maximum Coverage. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές κρυολιπόλυσης, ο εξελιγμένος μηχανισμός ψύξης της κρυολιπόλυσης 360° επιτρέπει σφαιρική ψύξη του τοπικού λίπους στους -9 βαθμούς Κελσίου για διάστημα μίας ώρας, προκαλώντας την κρυσταλλοποίηση μεγαλύτερου αριθμού λιποκυττάρων. Το αποτέλεσμα; Μείωση του τοπικού στρώματος λίπους σε ποσοστό 25- 45% με φυσικό τρόπο, χωρίς να απαιτείται δίαιτα ή γυμναστική.

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες, καθώς τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό, χάνονται πολλοί πόντοι από την περιοχή της θεραπείας και το σχήμα του σώματος αλλάζει και γίνεται πιο αρμονικό, επιτρέποντάς σας να φοράτε τα ρούχα που σας αρέσουν χωρίς περιορισμούς.

Αποχαιρετίστε το τοπικό πάχος για πάντα

Η κρυολιπόλυση 360° προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα και μάλιστα σε μία μόνο συνεδρία. Έτσι, ακόμα κι αν μένετε πιο μακριά, μπορείτε να συνδυάσετε μία επίσκεψή σας στην Αθήνα με μία συνεδρία κρυολιπόλυσης στα ιατρεία μας, καθώς η θεραπεία διαρκεί μόλις μία ώρα και δεν απαιτούνται επαναλαμβανόμενες συνεδρίες. Επιπλέον, πρόκειται για μία θεραπεία που δεν έχει παρενέργειες, ούτε απαιτεί κάποιο διάστημα αποθεραπείας, επομένως μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στο πρόγραμμα ενός ταξιδιού στην Αθήνα που θα χρειαστεί να κάνετε π.χ. για επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα, η κρυολιπόλυση CoolClinic 360° αποτελεί το παγκοσμίως πρώτο σύστημα διπλής εφαρμογής που σας δίνει τη δυνατότητα να καταπολεμήσετε δύο περιοχές τοπικού πάχους ταυτόχρονα!

Για μάξιμουμ ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της θεραπείας, η κρυολιπόλυση στα ιατρεία μας στην Αθήνα (Ψυχικό & Αμπελόκηποι) σχεδιάζεται και εφαρμόζεται πάντα από ιατρό. Πριν την εφαρμογή προηγείται αναλυτική μελέτη του σώματος και μετρήσεις στις περιοχές της θεραπείας ώστε να αξιολογηθεί αν κάποιος είναι κατάλληλος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Αν ο γιατρός κρίνει ότι η θεραπεία της κρυολιπόλυσης μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε διαμορφώνει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, επιλέγοντας τον κατάλληλο τύπο και αριθμό κεφαλών, και προχωράει στον σχεδιασμό και την εφαρμογή της θεραπείας. Εσείς δεν χρειάζεται πια να κάνετε τίποτα άλλο, παρά μόνο να ξαπλώσετε και έτσι χαλαροί να αποχαιρετίσετε το τοπικό πάχος μια για πάντα!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

#coolclinic

CONTACT

📍 Λαρίσης 33, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523 | Κλινική "The Antiagers"
(δίπλα στο Μετρό Στάση "ΠΑΝΟΡΜΟΥ")

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, 15451 | Κλινική "The Antiagers"
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)
Ε: [email protected]

Crafted with care by HUMBLE
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ