Δυστυχώς, η Κρυολιπόλυση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος αλλά μέθοδος για την απώλεια του επίμονου τοπικού πάχους. Ενδείκνυται για ανθρώπους που καταπολεμούν τοπικά σημεία λίπους που δεν μειώνονται με διατροφή και άσκηση. Η Κρυολιπόλυση 360° προκαλεί μια απόλυτα ελεγχόμενη ψύξη του τοπικού πάχους που επιφέρει «κρυσταλλοποίηση» των λιποκυττάρων. Τα κρυσταλωμένα λιποκύτταρα αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σε μερικές εβδομάδες, αλλάζοντας το περίγραμμα του σώματός μας και κάνοντας τη σιλουέτα μας πολύ ελκυστική και νεανική
Η Κρυολιπόλυση 360° επικεντρώνεται στο αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων, το κρύο. Παγώνει τα παχιά κύτταρα του λίπους στους -9°C για διάρκεια ακριβώς 1 ώρας προκαλώντας τον βιολογικό θάνατό τους.
Αναλυτικότερα, η διαδικασία ακολουθεί τα εξής βήματα:
1. Η συσκευή της 360° Κρυολιπόλυσης εφαρμόζεται από τον Ιατρό μας στο σώμα και αναρροφά απαλά και χωρίς πόνο το δέρμα στην περιοχή που επιθυμούμε να θεραπεύσουμε.
2. Στη συνέχεια ενεργοποιεί τον μηχανισμό που προκαλεί την ψύξη των λιποκυττάρων (αρνητική πίεση) και ψύχει τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να ψύχεται οποιοσδήποτε άλλος ιστός του σώματός σας (αγγεία, δέρμα, κτλ).
3. Ψύχει τα λιποκύτταρα στους -9°C για διάρκεια μιας ώρας, χωρίς να προκαλεί στον ασθενή πόνο.
4. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος αφαιρείται η συσκευή και στη συνέχεια το Ιατρικό προσωπικό κάνει ελαφρύ μασάζ στην περιοχή. Αυτό ήταν! Στις επόμενες εβδομάδες ο ασθενής θα δει μείωση στο τοπικό πάχος της περιοχής στην οποία υποβλήθηκε σε θεραπεία, της τάξεως του 20-45%.Πατήστε εδώ για να δείτε το μηχανισμό ψύξης
Καθόλου! Θα νιώσετε ένα μικρό μούδιασμα και την αίσθηση του ψύχους στην αρχή, ωστόσο μετά τα πρώτα λεπτά της θεραπείας θα το συνηθίσετε!
Η Κρυολιπόλυση 360° είναι η ιδανική μέθοδος για εσάς, εάν: -Καταπολεμάτε τοπικά σημεία λίπους που δεν μειώνονται με διατροφή και άσκηση, είτε στην κοιλιά, είτε στους μηρούς, είτε στην πλάτη, είτε στα ψωμάκια (οι γυναίκες). -Έχετε κάποια ανεπιθύμητα σημεία τοπικού πάχους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος σας. -Θέλετε ένα πιο αδύνατο σώμα χωρίς την ταλαιπωρία και τα ρίσκα που επιφέρει μια εγχείρηση.
Η μέθοδος COOLCLINIC 360° εφαρμόζεται αποκλειστικά από Ιατρό. Διαθέτουμε την κορυφαία τεχνολογία 360° Surrounded Cooling by Classys, η οποία είναι ασφαλής, πιστοποιημένη, βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες και εφαρμόζεται με ασφάλεια σε ασθενείς σε όλο τον πλανήτη!
Μάλιστα, για το 80% των περιπτώσεων, μία μοναδική θεραπεία Κρυολιπόλυσης 360° είναι αρκετή. Με μία μόνο συνεδρία, επιφέρει άριστο αποτέλεσμα. Αφού χάσετε τους πόντους, περίπου 25-45% μείωση στην περιοχή, το αποτέλεσμα θα είναι ορατό στην καθημερινότητα σας, τόσο στον καθρέφτη σας όσο και στα ρούχα σας. Σε λιγότερο από 20% των ασθενών, συνήθως λόγω μεγαλύτερης ποσότητας τοπικού πάχους, μία μόνο θεραπεία θα επιφέρει σημαντική βελτίωση, αλλά μπορεί να χρειαστεί ακόμη μια συνεδρία ύστερα από 2 με 3 μήνες για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η Κρυολιπόλυση 360° είναι μια εξαιρετικά σύντομη μέθοδος! Κάθε περιοχή του σώματος χρειάζεται θεραπεία μίας ώρας. Η συνεδρία για ολόκληρη τη κοιλιά ( δύο πλάγια, στομάχι και κατώτερη κοιλιά), επομένως 4 περιοχές, μπορεί να απαιτήσει 2 ώρες. Επομένως, σε μόλις λίγες ώρες, σε ένα διάλειμμα απο τις δραστηριότητες σας, μπορείτε γρήγορα, ανώδυνα και ασφαλώς να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος για πάντα.
Το αποτέλεσμα της Κρυολιπόλυσης 360° ξεκινάει να φαίνεται 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Η μείωση του λίπους ολοκληρώνεται σε 2 μήνες.
Μάλιστα! Η Κρυολιπόλυση 360° έχει μόνιμο αποτέλεσμα, εφόσον καταπολεμά τοπικό πάχος που επιμένει παρά την σωστή διατροφή και την γυμναστική.
Όλες οι κρυολιπολύσεις – κρυογλυπτικές που διαφημίζονται δεν είναι ίδιες. Η μέθοδος COOLCLINIC 360° που εφαρμόζουμε στην Κλινική μας είναι απολύτως Ασφαλής και Αποτελεσματική. Διαθέτουμε την Εμπειρία και την Κορυφαία Τεχνολογία, τη συσκευή με την Παγκόσμια καινοτομία Διπλής Εφαρμογής της 360° Κρυολιπόλυσης από την εταιρεία CLASSYS.
Εάν αυξηθεί το βάρος σας μετά την θεραπεία, θα κατανεμηθεί ισάξια σε όλο σας το σώμα. Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία των ασθενών μας, αφού δουν τα εκπληκτικά αποτελέσματα της Κρυολιπόλυση 360° δεσμεύονται να διατηρήσουν τη νέα τους εμφάνιση!
Γενικά, δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες. Σπάνια μπορεί να εμφανιστούν κάποιες μελανιές λόγω της εσωτερικής δραστηριότητας και των αντιδράσεων της αρνητικής πίεσης. Η μελανιά θα υποχωρήσει εντός μιας εβδομάδας και οποιοδήποτε μούδιασμα θα υποχωρήσει μετά από 1-3 εβδομάδες.
Η αρχική αίσθηση θα είναι ένα ελαφρύ τράβηγμα του δέρματος. Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, το δέρμα θα είναι μουδιασμένο από την αίσθηση για το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίας. Στο τέλος της συνεδρίας, δίνεται ένα ελαφρύ χειροκίνητο μασάζ για να αποκατασταθεί η αίσθηση και να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της θεραπείας. Οι ασθενείς που έχουν κάνει διάφορες θεραπείες έχουν βρει ότι οι συνεδρίες CoolClinic είναι οι πιο άνετες και αποτελεσματικές. *Τα αποτελέσματα και οι εμπειρίες ασθενών μπορεί να διαφέρουν.
Καθόλου! Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητα σας!

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μηρός

Thigh image

Διπλή Λαβή (Φαρδιά περιοχή)

Dual Handpiece image

Ψωμάκια

Flank image

Κοιλιακή Περιοχή

Abdomen image

Χέρι

Arm image

Διπλή λαβή (Πολλαπλές περιοχές)

Dual Handpiece (multiple area)

Ψωμάκια

Dual Handpiece (multiple area)

Κοιλιακή Περιοχή

Dual Handpiece (multiple area)

Ανδρικό στήθος

Dual Handpiece (multiple area)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

#coolclinic

CONTACT

📍 Λαρίσης 33, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523 | Κλινική "The Antiagers"
(δίπλα στο Μετρό Στάση "ΠΑΝΟΡΜΟΥ")

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, 15451 | Κλινική "The Antiagers"
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)
Ε: info@coolclinic.gr

Crafted with care by HUMBLE
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ