Αυθεντική κρυολιπόλυση CoolClinic 360°

7 λόγοι για να την επιλέξετε

Με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolClinic 360° μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος και να διορθώσετε το σχήμα του σώματός σας για πάντα. Εκατοντάδες άτομα έχουν δει το σώμα τους να μεταμορφώνεται και πλέον φοράνε τα ρούχα που τους αρέσουν πραγματικά, χωρίς περιορισμούς, με ανανεωμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση. Ο δείκτης ικανοποίησης για τη θεραπεία της κρυολιπόλυσης 360o ξεπερνάει το 92%. Μην το σκέφτεστε άλλο! Έχετε τουλάχιστον 7 λόγους για να την επιλέξετε κι εσείς!

1. Μόνο μία συνεδρία

Η προηγμένη μέθοδος CoolClinic 360° μπορεί να σας προσφέρει το μάξιμουμ αποτέλεσμα μιας σύγχρονης κρυολιπόλυσης σε μία μόνο συνεδρία. Η εξελιγμένη τεχνολογία της τής επιτρέπει να αναρροφά και να ψύχει μεγαλύτερο όγκο λίπους. Επιπλέον, οι ενισχυμένες κεφαλές της συσκευής διοχετεύουν με σφαιρικό τρόπο την ψύξη στον λιπώδη ιστό, με αποτέλεσμα να κρυσταλλοποιείται μεγαλύτερος αριθμός λιποκυττάρων, να αποφεύγονται οι επαναλαμβανόμενες συνεδρίες και να επιτυγχάνεται πιο θεαματικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

2. Έως 45% μείωση τοπικού λίπους

Ο εξελιγμένος μηχανισμός ψύξης της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolClinic 360° επιτρέπει τη στοχευμένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Η ψύξη της περιοχής στους -9 βαθμούς Κελσίου για διάστημα μιας ώρας είναι αρκετή για να μειωθεί το τοπικό στρώμα λίπους σε ποσοστό 25-45%. Η μείωση αυτή μεταφράζεται σε απώλεια αρκετών πόντων και μπορεί να σας βοηθήσει να «πέσετε» 1-2 νούμερα στα ρούχα σας! Οι αναλογίες του σώματος γίνονται πιο αρμονικές και σας επιτρέπουν να φοράτε τα ρούχα της αρεσκείας σας χωρίς περιορισμούς.

3. Νέες, βελτιωμένες κεφαλές ψύξης

Ένα μεγάλο σημείο υπεροχής της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolClinic 360° είναι οι νέες, βελτιωμένες κεφαλές της. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές κρυολιπόλυσης που ψύχουν το τοπικό πάχος από μία μόνο γωνία και κατεύθυνση, οι κεφαλές της κρυολιπόλυσης CoolClinic 360° λειτουργούν με το εξελιγμένο σύστημα ψύξης 360° Surround Maximum Coverage που διοχετεύει την ψύξη σφαιρικά σε όλη την περιοχή τοπικού πάχους. Μάλιστα, χάρη σε ειδικούς αισθητήρες. το εξελιγμένο σύστημα ψύξης διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή στους -9 βαθμούς Κελσίου καθ’ όλη τη διάρκεια της 60λεπτης εφαρμογής, που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

4. Ταυτόχρονη θεραπεία σε δύο περιοχές

Η αυθεντική μέθοδος CoolClinic 360° διαθέτει διπλή κεφαλή, επιτρέποντάς σας να καταπολεμάτε το τοπικό πάχος σε δύο περιοχές ταυτόχρονα! Με τον τρόπο αυτόν, εξοικονομείτε χρόνο αλλά και χρήμα!

5. Διαφορετικές κεφαλές για πρόσωπο και σώμα

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της συσκευής είναι ότι συνοδεύεται από κεφαλές διαφορετικού μεγέθους και σχήματος έτσι ώστε να επιλέγεται κάθε φορά η κεφαλή που αρμόζει καλύτερα ανάλογα με την περιοχή της θεραπείας. Οι κεφαλές ψύξης της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolClinic 360° είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσαρμόζονται με ακρίβεια σε κάθε περιοχή τοπικού πάχους είτε στο σώμα, είτε στο πρόσωπο. Έτσι, εξασφαλίζεται άριστη εφαρμογή, σωστή αναρρόφηση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

6. Μόνιμο αποτέλεσμα

Σε αντίθεση με άλλες συσκευές κρυολιπόλυσης στο ιατρείο ή στο σπίτι, το αποτέλεσμα της αυθεντικής μεθόδου CoolClinic 360° είναι φυσικό, ομοιόμορφο και πάνω από όλα μόνιμο! Ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται οριστικά και αποκαθίσταται η αρμονία στο σχήμα του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν πάρετε βάρος στο μέλλον, το λίπος κατανέμεται πλέον ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δεν επανέρχεται εντονότερα στις περιοχές όπου είχατε συνηθίσει να το βλέπετε να συσσωρεύεται μέχρι πρότινος.

7. Εφαρμογή από ιατρό

Μπορεί η κρυολιπόλυση να είναι μία μη επεμβατική μέθοδος, όμως απαιτείται ειδική γνώση και εκπαίδευση για τη σωστή, ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή της. Στην CoolClinic, πριν τη θεραπεία προηγείται πάντα αναλυτική συζήτηση με τον ιατρό, ο οποίος εξετάζει το σχήμα του σώματός σας, καθώς και τις εναποθέσεις και το είδος του λίπους. Έχοντας εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στην αποκατάσταση της συμμετρίας και των αναλογιών του προσώπου και του σώματος, ο ιατρός προχωράει στον σχεδιασμό της θεραπείας, επιλέγοντας τον κατάλληλο τύπο κεφαλών και σημαδεύοντας τα σημεία τοποθέτησής τους ώστε να επωφεληθείτε στο μάξιμουμ από τη θεραπεία. Τόσο η τοποθέτηση των κεφαλών, όσο και η ρύθμιση της συσκευής γίνεται από τον ίδιο τον ιατρό για απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

#coolclinic

CONTACT

📍 Λαρίσης 33, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523 | Κλινική "The Antiagers"
(δίπλα στο Μετρό Στάση "ΠΑΝΟΡΜΟΥ")

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, 15451 | Κλινική "The Antiagers"
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)
Ε: [email protected]

Crafted with care by HUMBLE
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ