Κρυολιπόλυση: Φωτογραφίες από αληθινά περιστατικά

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους!

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι τόσο θεαματικά που έχουν εκτοξεύσει τον δείκτη ικανοποίησης για τη θεραπεία πάνω από το 92%! Είναι η μη επεμβατική μέθοδος που σας απαλλάσσει από το τοπικό πάχος σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος (μπράτσα, στομάχι, κοιλιά, πλάτη, γλουτοί, μηροί, γόνατα, γυναικομαστία), αλλά και του προσώπου (διπλοσάγονο). Με την κρυολιπόλυση μπορείτε να χάσετε εκείνους τους πόντους που σας εμποδίζουν να κλείσετε άνετα το κουμπί του παλιού σας τζιν ή να φορέσετε το αγαπημένο σας φόρεμα χωρίς να διαγράφονται τα παχάκια στην περιφέρεια!

Ναι, η κρυολιπόλυση αξίζει!

Από το 2010 που ανακαλύφθηκε η μέθοδος της κρυολιπόλυσης έχουν πραγματοποιηθεί εκατομμύρια εφαρμογές σε όλον τον κόσμο μέχρι σήμερα. Η καινοτόμα μέθοδος έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλής αφού είναι η μοναδική που μπορεί να καταπολεμήσει οριστικά το τοπικό πάχος με μη επεμβατικό τρόπο, αντικαθιστώντας επάξια την επεμβατική λιποαναρρόφηση, και μάλιστα με την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.

Μέσα σε μία ώρα μπορείτε να αποχαιρετίσετε τα παχάκια που αντιστέκονται στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση χωρίς πόνο, χωρίς κόπο, χωρίς παρενέργειες. Όσο οι κεφαλές του μηχανήματος ψύχουν την περιοχή του τοπικού λίπους στους -9 βαθμούς Κελσίου και κρυσταλλοποιούν τα λιποκύτταρα, εσείς μπορείτε να σερφάρετε στο κινητό σας, να διαβάζετε το βιβλίο σας ή να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή στην τηλεόραση.

Αναρωτιέστε αν αξίζει; Με την πλέον εξελιγμένη κρυολιπόλυση CoolClinic 360° τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους: έως 45% μείωση του τοπικού στρώματος λίπους σε μία συνεδρία! Η περιοχή του τοπικού πάχους σμιλεύεται, το σχήμα του σώματος γίνεται πιο αρμονικό και η αυτοπεποίθηση απογειώνεται!

Τα σημεία υπεροχής της κρυολιπόλυσης CoolClinic 360°

Η κρυολιπόλυση CoolClinic 360° υπερέχει σε μηχανισμό ψύξης. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία 360° Surround Cooling Method, οι κεφαλές του μηχανήματος αναρροφούν και ψύχουν την περιοχή του τοπικού πάχους από όλες τις κατευθύνσεις, σε αντίθεση με άλλες κρυολιπολύσεις που διαθέτουν μόνο πλευρική ψύξη. Το αποτέλεσμα; Κρυσταλλοποίηση μεγαλύτερου αριθμού λιποκυττάρων και άρα πιο φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Επιπλέον, το μηχάνημα διαθέτει δύο κεφαλές που λειτουργούν ταυτόχρονα κι έτσι επιτρέπουν την καταπολέμηση του τοπικού πάχους σε δύο σημεία στον μισό χρόνο!

Αμέσως μετά τη θεραπεία, ξεκινάει η αποβολή των κρυσταλλοποιημένων λιποκυττάρων. Πρόκειται για μία απολύτως φυσιολογική διαδικασία (απόπτωση) που δεν καταπονεί καθόλου τον οργανισμό. Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται ορατό μετά από δύο βδομάδες περίπου και ολοκληρώνεται στους δύο μήνες. Ακόμα κι αν πάρετε βάρος στο μέλλον, το λίπος κατανέμεται πλέον ομοιόμορφα σε όλο το σώμα, αφού ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας έχει μειωθεί οριστικά!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

#coolclinic

CONTACT

📍 Λαρίσης 33, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11523 | Κλινική "The Antiagers"
(δίπλα στο Μετρό Στάση "ΠΑΝΟΡΜΟΥ")

📍 Αγ. Γεωργίου 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, 15451 | Κλινική "The Antiagers"
(στον παράδρομο της Λ. Κηφισίας, πάνω από το Kosta Boda, είσοδος από Αγ. Γεωργίου)
Ε: [email protected]

Crafted with care by HUMBLE
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ